Илиана Раева подпука Даниел Петканов заради златните момичета, той се извини (СНИМКА)

Илиана Раева подпука Даниел Петканов заради златните момичета, той се извини (СНИМКА)
A A+ A++ A

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева реагира изключително остро заради поведението на Даниел Петканов като водещ на риали формата "България търси талант“. Лудия репортер опита да се прави на интересен на гърба на Златните момичета по време на снощния финал на шоуто, където гимнастичките бяха гости. Това предизвика справедливия гняв на Раева, която срина със земята Петканов с публикация във Фейсбук“

"Мило момче!

Когато до теб застанат СПОРТИСТИ и ЛИЧНОСТИ от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА - “златните момичета" на България, до каквито се съмнявам, че някога си се докосвал, не се прави на “велик водещ" и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!

Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдозвездите, превзели БГ-телевизиите!

Силно се надявам изръсената глупост да не е била сценарий на продуцентите, а нескопосан опит на водещия да каже нещо, с което да предизвика интерес.

Уви..."

По-късно обаче Петканов явно осъзна грешката си и я призна. Той дори с еизвини публично - също чрез пост в социалната мрежа. Раева прие извинението и томахавките бяха заровени.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"