Бербатов назова отбора, който е фаворит в ШЛ

Бербатов назова отбора, който е фаворит в ШЛ
A A+ A++ A

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели очакванията си за изхода на Шампионската лига през този сезон. Според него Манчестър Сити е фаворит, но той не би заложил, че ще вдигнат трофея през май.

"Не бива да надценяваме резултатите им до момента, защото все още не са срещали съперник от същия калибър. Хосеп Гуардиола отчаяно иска да спечели Шампионската лига, но и други клубове играят добре".

"Ливърпул е действащ носител на трофея и знае как да подходи към елиминациите. Засега в турнира не се представят по най-добър начин, но за сметка на това се представят прекрасно в Премиър лийг".

"Барселона и Ювентус също влизат в списъка на основните претенденти, но също така не бива да отписваме и Тотнъм. Те няма от какво да се страхуват, тъй като имат начело Жозе Моуриньо. Това е треньор, който е печелил трофеи през цялата си кариера, включително и Шампионската лига с отбори като Порто и Интер, които никой не е слагал в сметките".

"Така че няма голямо значение кой съперник ще изтеглят в жребия. Имат качествен отбор, а след финала от миналия сезон трябва да се чувстват уверени", коментира Бербатов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »