Тервел Пулев с 3 кг по тежък от Уебстър, готов е да го разкъса (СНИМКИ)

Тервел Пулев с 3 кг по тежък от Уебстър, готов е да го разкъса (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Днес в един от моловете в Пловдив се състоя кантарът преди боксовата гала утре вечер, в която боят под прожекторите е Тервел Пулев срещу Дешон Уебстър.

Репортер на Novinite.bg предаде на живо лайв от събитието във Фейсбук страницата на медията. Оказа се, че Тервел е с над 3 килограма по тежък от американския си опонент.

Двамата се гледаха страшно очи в очи, но после дружески се поздравиха.

От 10-те двойки съперници само в един случай се стигна до блъскане глава в глава, но агентът Ивайло Гоцев бързо се намеси и до грозни сцени не се стигна.

Тервел Пулев и Дешон Уебстър пък демонстрираха уважение един към друг и нямаше люти закани. Интересно бе, че Тервел бе избрал да се качи на сцената по розови боксерки.

В пловдивския мол на събитието присъстваха над 300 зрители, които бурно аплодираха Малката кобра, гледайки случващото наредени както до подиума, така и 3 етажа по-нагоре в МОЛ-а.

Другият боксьор, който събуди страстите, бе легендарният Коко Семерджиев. Коко Тайсъна ще има за опонент по-млад сънародник.

Стана ясно, че началото на състезанието се измества с час по-рано и ще започне в 18,00 часа, а срещата между Пулев и Уебстър ще бъде с начало 22:30 часа и ще се бият 4 рунда по 3 минути. Преди това привържениците на бокса ще видят още 9 атрактивни мача, сред които и между жени, които ще излязат първи на професионалния ринг.

Ще има и няколко женски битки, което със сигурност ще нажежи до червено зала Колодрума утре вечер.

Както обикновено - Тервел Пулев показа, че е и голям човек, освен спортист. Той се снима с доста хора и раздаде автографи ан своите фенове, които очакват от него 16-а поредна победа в професионалната му кариера.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"