Борисов: Злобата на Радев прелива, не е президент, а опозиционен лидер

Борисов: Злобата на Радев прелива, не е президент, а опозиционен лидер
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов с остри критики към президента за думите му пред бТВ, че ще инициира промени в конституцията за независимия прокурор.

“Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата, дори вече злобата му, вече омразата му до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер”, заяви Борисов, който присъства на честването на СДС за 30 години от създаване на партията.

Според премиера президентът е опозиционен лидер с най-много власт в държавата – държавен глава и върховен главнокомандващ. “Аз само първата минута гледах… и отидох да играя футбол, защото човек, който почне да говори от името на народа – такъв няма. Дори Левски не си го е позволил”, каза още Борисов по повод интервюто, дадено от президента пред бТВ два часа по-рано.

Радев е двуличен човек, един ден хората ще разберат какъв човек са избрали за президент, заяви още Борисов и отбеляза, че държавата е изтеглена от правителството му на нива, на каквито е била през златните години.

Той бе категоричен, че постът на “Дондуков” 2 не го интересува. 

v

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"