Първият СПА къмпинг на Балканите посреща гости край Велинград

Първият СПА къмпинг на Балканите посреща гости край Велинград
A A+ A++ A

Първият къмпинг със собствен термален СПА център вече посреща гости в СПА столицата на България и Балканите - Велинград. На площ от 6 дка се предлагат 36 места за настаняване на кемпери, каравани и палатки. Местата за настаняване започват с размери от 8 х 7 м до 9 x 7м, като са частично с трева, частично чакълирани и валирани - за да няма затъване и подгизване при дъждовно време и сняг.

СПА центърът се захранва с прясна минерална вода от един от най-лечебните извори във Велинград. Той предлага два вида сауни, парна баня, вътрешен топъл басейн, студен шоков басейн, стая за релакс, душове, съблекални и масажен кабинет. Комплексът разполага с няколко басейна с различна температура на минералната вода, единият от които е с хидромасаж и изградени лежанки. Всички басейни работят целогодишно без прекъсване.

Комплексът се намира на 15 мин. пешеходно разстояние от центъра на града в посока Юндола, а същевременно е заобиколен от гора, която създава усещането за уединение и тишина сред природата. Ще работи целогодишно.

Също така гостите могат да се възползват от голяма механа с голяма родопска камина, с напълно оборудвана кухня, където сами да приготвят ястията си и да се събират с приятели.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"