Годишен хороскоп за 2020- Скорпион: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Скорпион: Любов, пари, кариера, здраве
A A+ A++ A

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Скорпионът (роден между 24 октомври и 22 ноември) е воден знак и се управлява от Марс и Плутон. Според вашия хороскоп, 2020 г. е година за голям растеж, Скорпиони, и голяма част от това, което ще пожънете, като успехи, идва от усилията, положени в миналото.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Скорпион за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 24 октомври и 2 ноември. В началото на 2020 г. най-силните промени, засягащи вашето бъдеще, ще бъдат свързани с вашата кариера. Очаквайте някои на пръв поглед внезапни промени. 

2-ри декан: ако вашият рожден ден е между 3 ноември и 12 ноември, хороскопът на Скорпион за 2020 г. предсказва, че ще получите образование и житейски опит, които ще подобрят бъдещето ви. През тази година може да има пътуване, променящо живота ви, и нова степен на образование, което ще ви научи на много неща. Ще имате възможността да изследвате вашата духовност и да подтикнете нейния растеж, възприемайки нови идеи и вярвания.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 13 и 22 ноември, партньорствата и взаимоотношенията от всякакъв вид довеждат както до стабилност, така и до проблеми.  Прилагането на вашата вътрешма сила към вашите действия обещава ползотворна и изключително силна година.

Влияние на планетите върху Скорпион през 2020 година:

Плутон ще има специално влияние върху Скорпион, което ще продължи до 2024 година. Това е дълго време, така че трябва да се възползвате от предимствата. Плутон обаче ще има и негативно влияние- негативни мисли, тревожност или фобии, напрежение, склонност към манипулиране на други хора. 

Ако миналата година Юпитер е преминавал през вашия знак, а вие сте били упорити и сте започнали нов проект, или сте взели решения, които все още не са показали никакви резултати, сега е моментът за успех. В следващите 13 месеца Юпитер преминава в областта на финансовите ресурси, получени от работа, самочувствие и неща, които ви карат да се чувствате в безопасност, така че ще имате възможност да стимулирате тези области.

Вашите способности и таланти ще се увеличат, ще работите по-ефективно, ще бъдете възнаградени, а оттам идват и нови възможности. Не бързайте да консумирате плодовете на вашия труд, не харчете повече от обикновено. 

Ретроградната Венера носи желанието да се откъсне от всичко. 

 

Вижте повече на: Jenite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »