Драго Чая се похвали, че е част от могъщ порно канал, уредили го дует "Ритон" (ФОТОФАКТ)

Драго Чая се похвали, че е част от могъщ порно канал, уредили го дует "Ритон" (ФОТОФАКТ)
A A+ A++ A

Драго Драганов сам се похвали, че влиза в порното, а Данчето Христова го разкри, че „Ритон” са го вкарали в играта.

Пост в социалните мрежи на водещия на превръщащо се в култово предаване „БНТ на 60”, където е обул кецове на един от гигантите в порно индустрията предизвика фурор от коментари.

„Да се знае. Фирмени са! Раздават ги само на актьорите - участници, за изключителни заслуги! Кой разбрал, разбрал!”, написа Драго  в пояснение към снимката с кецовете в жълто и синьо. Повече от коментиращите във Фейсбук разбраха шегата и я продължиха. Найо Тицин написа: „Ясно е, че като актьор са те наградили”. Певецът Георги Симеонов допълни: „Между сцените поддържа актьорите. Не е за подценяване тази работа”. Накрая се включи и Йорданка Христова с краткото: „Това ли са от Катя?” и разкри цялата история.

Кецовете са подарък на Драго Чая от „Ритон”. Дуетът скоро се завърна от турне в САЩ и Канада. Там се вихри и въпросната порно телевизия, която от скоро набира артисти и у нас, пише "Телеграф". Проверка показа, че въпросните кецове струват 125 долара, или около 223 лева. По принцип с подобни обувки се изявяват порно актьорите при снимки, но те се продават и свободно в представителните магазини или в интернет.

 

 

 

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »