Изверг изби 5 котки за 1 нощ в Бургас

Изверг изби 5 котки за 1 нощ в Бургас
A A+ A++ A

5 котки са били убити за една вечер в Бургас. 3 от тях са открити в пред блок 4, а останалите пред бл. 14 в квартал "Славейков". Убийците са действали в малките часове на нощта в събота срещу неделя. За изтреблението на бездомните животинки алармира бе алармиран сайтът Burgas24. 

Каква е причината за смъртта им остава пълна мистерия. По телата им не са забелязани видими следи от насилие, както и признаци на отравяне. Четириногите са издъхнали буквално за няколко часа. Последно са видени в добро здраве след 00:30 часа в съботната вечер. Сутринта вече са били открити вкочанени на посочените места. 

Нарочно оставена улика или странно съвпадение е притеснило още повече живущите  в района - омотана около една от котките – меденка с надпис на немски с превод "забава на поляната". Хората са на тръни да не би да се касае за човек с изключително болен мозък, способен да посегне и на хора. 

Починалите котки не пречат на никого, лично Димитрова се грижи те да бъдат обезпаразитени външно и вътрешно, кастрирани са. Трупът на едното от животните е откаран за аутопсия от отдел "Екология". Сигнал за зверщината е подаден във Второ РУ Бургас.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"