Изплуваха потресаващи разкрития около смъртта на богаташка щерка след садо-мазо секс

Изплуваха потресаващи разкрития около смъртта на богаташка щерка след садо-мазо секс
A A+ A++ A

Появи се нова информация за зловещия случай, при който милионерската щерка Грейс Милейн бе убита, а килърът й отишъл на среща, докато тялото на жертвата му било в куфар в стаята му. Днес в съда в Окланд стана ясно, че 27-годишният обвиняем "търси пълно господство и има някаква странна тръпка над жени, които са били негови сексуални партньори“.

Убиецът дори направил "трофейни снимки“ поради "болезнен интерес към гениталиите на мъртвата жена“. Оказва се, че 22-годишната Грейс била убита, след като се съгласила да бъде душена по време на секс, който се случил след среща, инициирана чрез Tinder. Според експертите е имало продължителен натиск между пет и десет минути, преди завършилото университета в Есекс момиче да умре.  

Става ясно още, че извергът търсил място и начин за изхвърляне на тялото на Грейс, след което направил седем интимни фотографии с нея, преди да гледа хардкор порно. Вместо да се обади на службите за спешна помощ, мъжът си купил почистващи препарати и си уредил друга среща в Tinder за същия следобед, пише в."Мирър", цитиран от блиц.

За капак подсъдимият тотално не се вълнувал от случилото се и отишъл да си купи втори куфар, за да замени този, в който погребал тялото на Грейс в гората. Припомняме, че случая станал миналия декември. Видеозапис от злополучната вечер показвал Милейн и младежа в приятна обстановка, комфортни един с друг и целуващи се.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »