"Замръзналото кралство 2" с приказна гала премиера! (СНИМКИ)

"Замръзналото кралство 2" с приказна гала премиера! (СНИМКИ)
A A+ A++ A

На 20 ноември в Синема Сити, Mall of Sofia се случи едно от най-красивите филмови събития за 2019 година. Повод за него бе втората част на абсолютния феномен Замръзналото кралство, който през ноември 2013 година беляза цялата киноиндустрия с рекордния си успех и постави основата за едно още по-знаменито и дългоочаквано продължение! Гала премиерата на Замръзналото кралство 2 в България събра на едно място стотици гости, които споделиха ентусиазма и положителната енергия за новото приключение, което Дисни поднася чрез този красив, тайнствен свят. Вечерта, посветена на филма, бе издържана изцяло в духа на приключенската продукция.

Тематичен декор, в който емблематичният Олаф събра вниманието на всички, любимите на малки и големи Елза и Анна, които неизбежно се превърнаха в звездите на вечерта и не спряха да раздават автографи и усмивки на всички гости, правейки вечерта наистина автентична, както и много други акценти, превърнаха повода в един своеобразен филмов празник. А „най- малките гости“ на събитието, които бяха и най-специални, изпълниха атмосферата с още повече смях и забавление и се насладиха на всички подготвени за тях изненади. Сред звездните гости на гала премиерата бяха Михаела Филева, Дивна, Ваня и Жени Джаферович, Алекс и Дани Петканови, Деян Статулов, Поли Гергушева и Даяна Христова, Георги Янков от Фермата 4 и други.

Специални гости на събитието бяха и членовете на озвучаващия екип, които подариха гласовете си на героите от Замръзналото кралство 2. Сред тях бяха Надежда Панайотова и Веси Бонева, които озвучиха с магическите си гласове любимите Елза и Анна и изпълниха емблематичните за продукцията песни, които се превръщат в тотални музикални хитове. Саундтракът заема ключова роля във филма и допринася за още по-силно въздействие върху зрителите. На 15 ноември дебютира и албумът с песни от филма, който у нас се разпространява от Анимато Мюзик/Universal Music Group и е наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg. Точно толкова красив и завладяващ е Замръзналото кралство 2, каквато беше и гала премиерата. Затова не пропускайте да станете част от тази пленителна история и заедно с Елза, Анна, Олаф, Кристоф и Свен да се отправите на пътешествие в търсене на спасение за кралство Арендел! Замръзналото кралство 2 вече ни приветства в снежната си обвивка само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4D и предпремиерно от 21 ноември.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"