Кобрата със загадъчно послание към Андреа и куп разкрития за Джени Суши

Кобрата със загадъчно послание към Андреа и куп разкрития за Джени Суши
A A+ A++ A

Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в нашия живот. Ще видим как ще се наредят нещата. С Андреа се разделихме, но не се знае нищо. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще, заяви Кубрат Пулев в предаването "Тази сутрин" на bTV. Боксьорът допълни, че си е направил нужните изводи от скандала с журналистката Джени Равало.

"Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Трябва да си ги премервам. Имаше разни специалисти, които очакваха Джени Суши да ми вземе 1 милион, да ми източи парите. Това са глупости. Не съм убил човек, това е просто една целувка".

"Справедливостта възтържествува. Знам, че не беше правилно. В България се целуваме за здрасти и чао, в Европа като цяло е по-различно от Щатите. Не очаквам по-нататъшно развитие. Беше интересно за хората - вместо да гледат сапунени сериали, гледаха ситуация от истинския живот. Вярно, на мой гръб, но ... В един момент Джени спря да си вдига телефона - както беше с нас на парти, както цяла нощ яде и пи за наша сметка. Сега пак вдига на хората от моя екип. Изводът е, че преди да целунеш, трябва да попиташ. Но става доста сухо и дървено - прощавай, мога ли да те целуна? Това е положението в съвременния свят. Невинаги можеш да усетиш какво чувстват другият човек", завърши Кобрата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »