Секс играчките също могат да струват цяло състояние

Секс играчките също могат да струват цяло състояние
A A+ A++ A

Хрумката за създаване на луксозни секс играчки, които струват милиони долари, доскоро предизвикваше по-скоро смях.

Но тази индустрия, подобно на всички останали, също търпи своето развитие.

Така в наши дни субсидирането на сексуалните фантазии с луксозни помощни средства вече не изглежда толкова абсурдно, колкото преди години, пише Forbes.

Австралийският бижутер Колин Бърнс мислел така още преди 20 години, когато създал най-скъпия вибратор в света.

Играчката, носеща името Pearl Royale, е изработена от чиста платина, 70-каратови бели диаманти, редки розови диаманти, сини сапфири и перли.

Цената на това изделие възлиза на 1.8 млн. долара, като всеки може да го види в галерията ACCA в Бевърли Хилс.

Желанието на Бърн да създаде действително луксозни продукти в сектор, за който исторически се смята, че няма нужда от подобни изделия, се градяло на страстта му да докаже, че това всъщност е възможно.

В интервю той си спомня как преди секс играчките представлявали нещо евтино, което хората използват в интимния си живот, а не защото искат да притежават самото изделие.

По време на празнична вечеря през 2003 г. разговор го накарал да се замисли дали може да се създаде секс играчка, която да бъде действително желана от потребителите. 

Така той направил пазарно проучване, което установило, че няма нито един продукт, който да може да се нарече луксозен.

„Поставих си предизвикателство. Исках да измисля действително луксозен продукт, който хората да използват в спалнята. Трябваше да е иновативен, скъп, направен от истинско злато, с истински скъпоценности по него, за хора, които оценяват хубавите неща”, казва Бърн.

Въпреки че не е особено трудно да намерите „хора, които оценяват хубавите неща”, трудната част идва в това да ги убедите да похарчат цяло състояние за изделие от индустрия, която дори днес не се слави с висока репутация.

Навярно поради това Бетъни Вернън, американски бижутер, работещ в Париж, нарича своите изделия „еротични бижута”.

Нейният Seven Pearls Gold Massage Ring струва 1 900 долара, като се предлага в стерлингово сребро с перли, злато с перли или стерлингово сребро със златни перлени мъниста.

За всеки потребител, който не може да направи разликата между този пръстен и традиционните му събратя, описанието на продукта може да помогне: „Трябва да се носи на средния пръст на активната ви ръка, да се завърти с перлите към дланта, за да изживеете свят на приключенска любовна игра.”

Австралийският бижутер Колин Бърн почерпил вдъхновение за своя вибратор Pearl Royal от короните, обсипани със скъпоценности, които съществуват по света.

Вдъхновението, почерпено от монархическите украшения, не се ограничава до изделията на Бърн.

Британският бранд Fornicouture, основан от артиста AHH, също се опитва да пробие в този сектор.

Изделието Fuji, което се продава за 1 200 долара, представлява извито, полупрозрачно дилдо в кехлибарен цвят в единия си край и бич с 18 листа в другия с край. В описанието се твърди, че изделието е изплетено от майстора на кралицата на Англия.

Производителят на бича не е посочен, но вероятният кандидат е компанията Swaine Adeney Brigg. 250-годишната фирма притежава сертификат за изработка на бичове и ръкавици за езда от 1750 г., макар че вече не се занимава с тези продукти.

Понякога е най-лесно просто да вземете стар дизайн и да пресъзддете изделието в 24-каратово злато. Вибраторът на компанията Lelo, носещ името INEZ, реално представява стандартен модел, който работи по същия начин, като силиконовите си събратя.

Това, което го разграничава от останалите представители на индустрията, е фантастичната му цена от 12 800 долара.

Рекламата с известни лица винаги помага – нещо, което отлично знат от Lelo, тъй като вибраторът се появи в сайта на актрисата Гуинет Полтроу goop.com, в категория „Не толкова базови секс играчки”.

“Lelo предлагат 3-дневна дискретна доставка, така че вашите любопитни съседи никога няма да разберат, че получавате устройство, което струва повече от нов Hyundai Accent”, пише изданието Time Out по повод скъпия вибратор.

Все пак някои потребители са във възторг от продукта. „Ако можете да си го позволите, това да се използва злато си струва всяка стотинка”, гласи едно от ревютата на сайта. „Какво би могло да бъде по-луксозно от златно дилдо?”, смята друг потребител.

Така или иначе, пазарът на луксозни секс играчки се развива бурно в наши дни.

Ако смятате, че добрата стара вечеря на свещи има нужда от малко злато и диаманти, то индустрията за възрастни определено има какво да предложи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"