Влогър №1 на България с нов бестселър

Влогър №1 на България с нов бестселър
A A+ A++ A

Най-големият български влогър – Слави Панайотов, създател на YouTube канала The Clashers – пуска на пазара своята втора книга, озаглавена „Топ мистериите на света“.

След колосалния успех на дебютната „Топ мистериите на България“, Панайотов отново обединява усилия с „Оз books” – издателството на Ozone.bg. Този път резултатите са още по-внушителни – предишната му творба получи 500 предварителни продажби в деня на обявяването си, а новата – над 2000. Това автоматично прави „Топ мистериите на света“ бестселър на родния пазар.

Четивото ще получи премиера в цели 9 града в България, като първата дата е 14 декември. Срещата и разписване на книги ще започне в 15 ч. в зала 9 на НДК. 

Съдържание

Едва година след  „Топ мистериите на България“  Слави разширява кръга от загадки и разказва за необясними предмети, места и случки в световен мащаб. В „Топ мистериите на света“ авторът описва забранена история, неудобни находки, както и аномалии, будещи подозрение за съществуването на алтернативен ход на човешкото развитие. 

Сред темите, поместени на страниците на любопитното четиво, са ръкописите от Мъртво море и дискът от Фестос, йероглифите в Дендера и Багдадската батерия, Механизмът от Антикитера, шумерски клинописи и статуетки, както и Светия Граал, Кивота и противоречивата Плащаница от Торино. Читателят изследва множество обвити в мистерия локации като Атлантида, Лемурия, Мачу Пикчу, Стоунхендж, Гьобекли тепе, прохода Дятлов и Бермудския триъгълник.

„В новата ми книга има три пъти повече илюстрации и снимки“, споделя влогърът и добавя, че предварително поръчаните екземпляри ще бъдат собственоръчно подписани от него. Излизането по книжарниците и доставките на заявените бройки и този път ще се случи в средата на декември.

За автора

Слави Панайотов е роден през 1986 г. в град Пловдив и става известен с YouTube канала си The Clashers. В него той публикува видеа на различна тематика, като хитовите му серии са „Топ Класации“, „50 Невероятни факта“ и „Нещата, които не искат да знаете“. Последователите му вече наброяват над 650 000 и са не само от България, но и от целия свят.

Освен основния си канал, Панайотов развива още два: The Clashers Gaming със 170 хиляди абонати и The Clashers Tech – с близо 50 хиляди.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"