Дори и светлината не може да го стигне - новият трейлър на "Соник: Филмът"!

Дори и светлината не може да го стигне - новият трейлър на "Соник: Филмът"!
A A+ A++ A

Той със сигурност не е от нашата планета, той е светкавично бърз и нереално син! Той е таралежът Соник и този февруари се завръща не само със свръхестествените си способности, но и с нова забележителна история в невероятната приключенска продукция Соник: Филмът.

Филмът черпи вдъхновение от една от най-иконичните поредици компютърни игри на всички времена Sonic the Hedgehog на SEGA и носи оригиналния почерк на Нийл Х. Мориц – продуцентът на поредицата Бързи и яростни, Знам какво направи миналото лято, Всемогъщият Евън, Трите хикса и други. В новия трейлър на Соник: Филмът зрителите ще видят скорост от друго измерение. Хиперактивният, необикновен таралеж вече е попаднал на планетата Земя и трябва да намери най-сигурния и безопасен начин да остане на нея незабелязан. Когато си шумен, дързък и неконтролируем обаче, тази мисия се оказва доста сложна.

И се стига чак до цяло едно правителство, което иска да те хване! Начело на специалната операция по залавянето на Соник е всеизвестният учен доктор Роботник (Джим Кери), който иска да се добере до свръхестествените възможности на симпатичното извънземно създание. И екшънът е гарантиран! Много хумор, динамика и вълнуващ сюжет ни очаква със Соник: Филмът, който събира цяло съзвездие от световни знаменитости.

В ролята на доктор Роботник влиза уникалният Джим Кери, a Джеймс Марсдън се превъплъщава в доброто ченге, което въпреки, че в началото е твърдо против да се съюзява със свръхбързи таралежи, накрая ще направи всичко възможно да спаси новия си приятел. Сред останалите актьори във филма са Нийл Макдоноу, Тика Съмптър, Адам Пали и др. Режисьор на Соник: Филмът е Джеф Фаулър, а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Тору Накахара и Такеши Ито. Ще открие ли култовият таралеж спасение на нашата планета или именно тя ще застраши живота му? Колко трудно е да си необикновен, а да търсиш съвсем простички неща?

Ще разберем заедно със Соник: Филмът, който ще ни побърка от скорост и емоции в кината от 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"