Валериева: Слуховете за мен и Кобрата са нелепи

Валериева: Слуховете за мен и Кобрата са нелепи
A A+ A++ A

Плеймейтката Моника Валериева не пропусна да коментира наскоро възродилите се слухове, че е била любовница на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев по време на връзката му с Андреа.

Гордостта на Дупница тушира тези твърдения, а терен за изказванията й по традиция дадоха социалните мрежи.

"Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували.Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко, поради напрежение около изграждането ни като личности

и налагането ни в отделни работни сфери. Подкопаване от странична женска злоба и буквално педера*тки интриги. Нещо, което не ни бутна! Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна.”, съобщи Валериева.

Междувременно изкусителната брюнетка вече официално почита нова вяра – исляма.Приех друга вяра изцяло заради самата себе си,как се чувствам, къде намерих промяната, спокойствието, вярата, любовта! Една "церемония" просто е респект, ти или го вярваш в сърцето си или не.“, уточни тя.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници