Гришо: Годината бе много странна

Гришо: Годината бе много странна
A A+ A++ A

Григор Димитров заяви, че сезонът му е донесъл смесени чувства. Думите му дойдоха след победата срещу Юго Умбер, с която започна участието си в Париж в последния си турнир за годината.

Днес българският тенисист среща Давид Гофен, срещу когото има седем успеха от осем мача. Двубоят е трети в програмата и се очаква да започне след 15.00 часа.

"Чувствам се добре. Не усещам, че е краят на сезона, но за съжаление е така. Нямах възможност да играя много в началото на годината (заради контузия). Изпращам я със смесени чувства, но се надявам на още няколко мача тук", каза Димитров, цитиран от "Дневник".

"Това беше много странна година за мен. Имах първата си контузия, трябваше да се справя с неща, пред каквито не се бях изправял досега", посочи той и добави, че психиката има все по-важна роля в спорта.

"Оставих нещата зад себе си и съм благодарен, че имам още един мач, особено в края на сезона. Това ми носи допълнителна увереност."

Българинът започна мастърса в Париж с обрат срещу представителя на домакините Умбер. "Много е освобождаващо да спечелиш по този начин", заяви той за двубоя, цитиран от gol.bg.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »