Херо е новият треньор на Берое

Херо е новият треньор на Берое
A A+ A++ A

Новият старши треньор на Берое ще бъде Димитър Димитров, който ще проведе своята първа тренировка с отбора утре в 16 ч. В неговия екип ще бъдат още Петър Колев и Георги Чиликов. Представянето на новия треньорски щаб ще бъде утре (24 октомври) от 14:30 ч. в залата за пресконференции на стадион „Берое“.

Херо е на 60 г., роден в Бургас. Като треньор е трикратен шампион на България, носител на Купата на страната, двукратен носител на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския „Иртиш“ (Павлодар).

Петър Колев е на 44 г., роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за „Берое“ във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на „зелените“ през сезон 2009/10 г. Шампион на България с „Локомотив“ (Пловдив).

Както е известно заралии биха шута на Александър Томаш и екипа му, след като под Аязмото тимът падна от Славия с 1:2, а феновете обсадиха изходите на стадиона, искайки главата на наставника. Шефовете пък удовлетвориха щенията им като приеха оставката на Томаш.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"