Експерт по протокол: Радеви изглеждат по-добре от кралските двойки (ВИДЕО)

Експерт по протокол: Радеви изглеждат по-добре от кралските двойки (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Вчера държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха на церемонията по интронизация на новия император на Страната на изгряващото слънце Нарухито.

Милена Хлебарова, специалист по протокол, заяви в ефира на БНТ, че поведението на нашата двойка било "изненадващо".

"Показаха се аристократично и на ниво, показаха, че държат на приятелството между България и Япония. Облеклото им отговаряше на дрескода за събитието. Дори бих казала, че изглеждаха по-добре от кралските двойки, които присъстваха на събитието".Радеви безспорно се отличиха, като една от най-елегантните двойки на събитието, което се случва веднъж на поколение, категорични са експертите по дворцов етикет.

Десислава Радева бе избрала две рокли за важното събитие.

Първата бе елегантна дълга синя рокля, съчетана с изискано колие от перли.

С нея видяхме Радева по-рано през деня, а след интронизацията, съпругата на президента бе с друга красива рокля. Този път в кралско синьо, покрита с фин тюл. Двете изящни рокли са дело на българската дизайнерка Невена Николова, която не за първи път облича Радева за различни държавни събития.

Държавният глава бе в строг фрак подходящ за събитието по-рано, а за вечерния прием - със смокинг.

Милена Хлебарова коментира още, че ако говорим за маниери, облекло и поведение по време на интронизацията на новия японски император Нарухито, има различни изисквания към гостите. Предписанията трябва да се спазват, за да се впишат гостите в обстановката. Те са предварително изпратени, споделя още тя пред БНТ.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »