Протестиращи в Ливан успокоиха изплашено дете с песничка (ВИДЕО)

Протестиращи в Ливан успокоиха изплашено дете с песничка (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Протестиращи по улиците на Ливан помогнаха на майка да успокои детето си, като му изпяха детска песничка, предаде CNN. Видео на изпълнението им беше разпространено в социалните мрежи.

Елиан Джабур шофирала на път за дома си, когато пред нея се изпречила тълпа от протестиращи. Преминавайки покрай тях, те заобиколили колата и жената ги помолила да бъдат малко по-тихи, защото вози сина си на задната седалка.

Тогава протестиращите запели любимата на всички малки деца песен за бебето акула (Baby Shark) с цел да успокоят малкото момченце.

„Беше спонтанно! Синът ми много харесва тази песен, слуша я постоянно вкъщи и се смее“, казва Джабур пред CNN, предаде bTV.

Видеоклипът бързо обиколи социалните мрежи, като до момента е гледано над 100 хиляди пъти. То станало толкова популярно, че съпругът на Джабур го гледал преди тя да успее да му разкаже какво се е случило.

Вече пет денонощия продължават невижданите от години протести в Ливан. Причина за тях станаха плановете на правителството да извърши серия непопулярни реформи, за да оздрави държавния бюджет.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »