Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness & Spa Mladost

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе –  Pulse Fitness & Spa Mladost
A A+ A++ A

Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse Fitness & Spa Mladost. Най-модерният клуб от семейството на Pulse отвори врати днес, за да посрещне своите първи клубни членове.

Официалното събитие за грандиозното откриване бе на 18.10.2019. Обектът, разположен на площ 5050кв.м., е видимо по-различен от останалите от веригата, дизайнът му е едновременно елегантен и футуристичен, а капацитетът – огромен. Разположен на цели 5 етажа, той залага основно на хитовата в цял свят тенденция да се изграждат просторни клубове с максимално много open space ппространства и внушителни спа центрове .

Оборудването, което е заложено в клуба са марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. На всеки от 3те етажа с уреди, има разположени по над 40 машини за всички мускулни групи, а от 70те уреда на кардио етажа се разкрива уникална гледка към светлините на града и зеленината на Витоша. Залите са групови занимания, 3 на брой, също са забележително просторни, като тук се намира и първата по рода си в България 5D спининг зала! Най-впечатляващ е луксозният спа център, разположен на ниво -1 на площ от над 800в.м. Той е номиниран в категория „Най-добър дизайн на спа център“ 2019 на Световните спа награди. Обектът разполага със собствени паркинг площи с голям капацитет, изключително луксозните съблекални и огромен протеин бар.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »