Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър – Сагата свършва, но историята ще живее вечно

Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър – Сагата свършва, но историята ще живее вечно
A A+ A++ A

На 20 декември настъпва краят на сагата! Междузвездни войни – най-вълнуващата фантастична поредица в историята на киното, белязала живота на няколко поколения зрители и кинотворци, достига своя връх с Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър. Рей и Кайло Рен, джедаите и ситите, светлата и тъмната страна, доброто и злото се изправят във финален сблъсък, чиято кулминация ще роди нови легенди, които ще живеят вечно из необозримите простори на далечната галактика.

Кулминация, която слага край на емблематичната история на Скайуокър. Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ни отвежда една година след събитията в Последните джедаи. Рей, Фин, По и последните остатъци от Съпротивата се готвят за решаващо стълкновение със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин.

Епичната битка ще се води както в безкрайните простори на галактиката, така и дълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които трябва да надмогне своите вътрешни демони. Най-накрая можем да видим и финалния трейлър на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър, който обещава на зрителите зрелищен и изключително емоционален край на познатата история и ни дава шанс да се сбогуваме подобаващо с любимите герои. Сърцето на всеки истински фен ще трепне, когато чуе обещанието на Люк и Лея в последните секунди на трейлъра!Силата ще е с нас... винаги. Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Най-нетърпеливите фенове обаче ще могат да се насладят на епичния край на емблематичната сага ден по-рано – на 19 декември, на специални предпремиерни прожекции. Режисьор на Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър е Дж. Дж. Ейбрамс, който се завръща към поредицата след феноменалния успех на Междузвездни войни: Силата се пробужда. Ейбрамс е и съсценарист на филма заедно с носителя на „Оскар“ Крис Терио (Арго). Композитор е Джон Уилямс, написал музиката за всяка една част от сагата Междузвездни войни от Нова надежда (1977) насам. В ролите са познатите от предишните епизоди Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд и ветераните Марк Хамил, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Кари Фишър.

Към тях се присъединяват новите попълнения Наоми Аки, Ричард Е. Гранд и Кели Ръсел. Не пропускайте Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър в кината от 20 декември в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Нека Силата бъде с вас.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »