Варна посреща световни топ лектори за форума Innowave Summit 2019

Варна посреща световни топ лектори за форума  Innowave Summit 2019
A A+ A++ A

На 18 и 19 октомври Варна ще събере световни имена в сферата на иновациите, маркетинга и технологиите на най-голямото събитие от подобен род в Югоизточна Европа – Innowave Summit 2019. Сред топ лекторите се отличават водещи мениджъри и предприемачи от световни брандове като Apple, Facebook, Google, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com и редица други. На официална пресконференция в Община Варна тази седмица бяха представени акцентите, както и специалната програма и експо зона на тазгодишното издание.

„Събитието няма аналог в цяла Югоизточна Европа. Самият аз като организатор нямам търпение да видя на сцената Дрейтън Бърд, Шед Симов, Джина Лондон, Лукас Железни, Джоана Райли, Скот Коен и още много други успели и утвърдени личности в различни сфери. Това, което прави Innowave Summit 2019 толкова забележително е съчетанието между лекционна част и изложение, защото освен невероятната програма с лектори, посетителите ще имат възможност да осъществят т.нар. нетуъркинг с различни компании в специално обособена експо зона“ – сподели Димитър Василев, главен организатор на Innowave Summit 2019. Две големи сцени, зона на изложителите и специална стартъп трибуна ще са на разположение на посетителите, а програмата е повече от разнообразна.

В рамките на Innowave Summit 2019 ще се проведе и кръг от световната купа за стартъпи Startup World Cup 2019. Подобно издание се провежда за първи път в България, а участниците ще премерят сили пред жури, съставено от самите лектори на Innowave Summit. Всички посетители ще имат възможност да присъстват на самото състезание, което ще се проведе паралелно с лекциите на специално обособена стартъп трибуна. „Innowave Summit не само постави, но и утвърди мястото на Варна на световната технологична карта. Това е факт, който работи за града още от първото издание!“ – коментира Пейчо Пейчев, зам.кмет на Варна.

За поредна година Innowave Summit 2019 се осъществява с подкрепата на Община Варна. Събитието ще се проведе на 18 и 19 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна, а на официалния сайт innowavesummit.com можете да получите пълна информация за лекторите, програмата и всички допълнителни организационни подробности. „Моята мисия е да вдъхновявам хората да превръщат своите идеи в реалност“ – споделя Шед Симов, лектор на Innowave Summit 2019 и един от най-продаваните английски автори, създател на книгата без текст и картинки, спечелила награда „Гинес“ за най-многобройни продажби. На официалната пресконференция присъстваха Димитър Василев, главен организатор на събитието, Николай Петканов – експо мениджър, Пейчо Пейчев – зам.кмет на Варна, Стоян Пасев – областен управител, представители на Технически Университет Варна, Икономически Университет Варна и част от изложителите – водещи фирми в сферата на технологиите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »