Изложение на работодатели „Дни на кариерата” в Техническия университет – София

Изложение на работодатели „Дни на кариерата” в Техническия университет – София
A A+ A++ A

За четиринадесета поредна година на територията на ТУ-София ще се проведе изложението на работодатели „Дни на кариерата“ в рамките на три дни – 15 и 16 октомври 2019 г. в гр. София и на 17 октомври 2019г. – във филиала на ТУ-София в гр. Пловдив и във „Факултет и Колеж“ – гр.Сливен.

В събитието ще се включат 142 на брой участници, от различни бизнес сектори в професионалните направления, по които се обучават студентите в ТУ-София. По време на изложението работодателите ще представят своите дейности, ще предложат стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми на младите специалисти. Изложението ще се проведе в три учебни корпуса на ТУ- София – 1-ви, 2-ри и 12-ти.

Официалното откриване е на 15 октомври от 10:00 часа в централното фоайе на 12-ти учебен корпус. Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София е основен организатор на изложението. „Дни на кариерата“ е най-голямото подобно университетско събитие в страната, в рамките на което бизнесът в България се запознава отблизо със своите бъдещи служители. Място: Технически университет – София, 12-ти учебен корпус, централно фоайе Дата: 15.10.2019 г., 10:00 часа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »