Иновация! Клуб от НХЛ отвори "стая на гнева", където феновете да чупят на воля

Иновация! Клуб от НХЛ отвори "стая на гнева", където феновете да чупят на воля
A A+ A++ A

Феновете на хокейния Филаделфия Флайърс могат да се чувстват привилегировани. Те вече ще могат да дивеят на воля и да изразходват негативните си емоции чупейки и трошейки. 

В залата на Летците „Уелс Фарго Сентър“ бе открита първата „стая за гняв“ в професионална спортна арена и позволява на запалянковците да покажат разрушителната си страна в пълна сила. 

Те могат да счупят телевизор със стик, да трошат чинии, бутилки и китари, а ще могат да използват и бейзболни бухалки. Желаещите да се възползват ще носят предпазно облекло, а освен това има и специална стая за наблюдение. 

При размазването на някои от предметите в стаята, ще се разкрива емблемата на противников отбор, което ще направи преживяването още по-вълнуващо. 

„Концепцията определено е единствената по рода си и със сигурност не е обичайна. Изпозвахме идеята на някои от нашите фенове, които ни препоръчаха подобно нещо“ заяви бизнес-президентът на Филаделфия Валери Камило. 

Достъпът в стаята ще се осъществява в определено време преди, по време и след мачовете на Флайърс, като цената е от 35 долара за един човек и от 60 долара за двама. Продължителността на сесията е 5 минути.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »