Криско пусна фотос и обяви: Излизам в бащинство

Криско пусна фотос и обяви: Излизам в бащинство
A A+ A++ A

Идолът на тийновете - Криско, който съвсем наскоро стана татко за първи път, обяви, че излиза в бащинство. Рапърът ще слезе от сцената за период от две седмици и ще се отдаде изцяло на своето дете и половинката си Цвети. В личния си профил с Инстаграм, Криско публикува снимка, на която се е надвесил над бебешка количка и се радва на новороденото. 

"Две седмици бащинство от днес" - написа рап звездата, като към текста добави хаштагове #почивка и #небашпочивка. 

Много фенове използваха възможността да честитят на певеца. „Това е щастието. Пожелавам ти да го утроиш.... по-хубаво е – от опит ти го казвам! Бъдете здрави и щастливи заедно!“, „Ех, Криско, прилича ти, брато. Да ти е живо и здраво и да ви радва. И да се гордеете с нея или него“, гласят коментарите на негови почитатели под снимката.

В момента, младото семейство са на почивка и се радват на щастливи моменти заедно. Съвсем скоро, майката Цветелина пусна и първи кадър след раждането и събра куп комплименти относно външния си вид. 

Припомняме, че Криско и Цвети станаха родители на 21 септември. До момента родителите не са обявили името и пола на бебето.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »