Спецполицаи щурмуваха нощно заведение в Пловдив

Спецполицаи щурмуваха нощно заведение в Пловдив
A A+ A++ A

Мащабна полицейска операция се провела в събота през нощта в едно от нощен клуб "Сикретс" в Пловдив, съобщи TrafficNews.bg. Проверката е била с особен акцент към лица на видима възраст под 18 години. Мобилизирани са били редица полицаи от сектор Специализирани полицейски сили.
След полунощ спецполицаите, техни колеги от Икономическа полиция и представители от Детска педагогическа стая са щурмували чалга клуба, намиращ се на булевард „България”. Музиката е била спряна, светлините включени, а входовете блокирани. Униформените щателно са проверили всички клиенти на заведението. Изискани са били лични карти, за да се установи имали непълнолетни лица на територията на нощният клуб.
Не е било позволено лица да напускат заведението, докато не бъдат проверени. Освен проверките за непълнолетни купонджии, проверяващите са следили и за спазване на забраната за пушене в закрити помещения. Въпреки поканата отправена съм Регионалната здравна инспекция да се включат в акцията, служители на РЗИ не са участвали.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »