Любовен хороскоп за октомври! Какво вещаят звездите за всяка зодия

Любовен хороскоп за октомври! Какво вещаят звездите за всяка зодия
A A+ A++ A

Всеки човек е любопитен. Желанието да знаем какво ни очаква и как да се подготвим за бъдещето, ни занимава всеки ден и отделяме голямо внимание на нещата, които могат да ни подскажат с какво ще се сблъскаме.

В това отношение астрологията помага изключително много. Звездите могат да ви „подшушнат“ какво да очаквате във всеки аспект от живота ви. Един от най-важните е любовта, която този октомври ще е централна тема при някои зодии, а при други ще предизвика огромни разочарования.

Ето какво вещаят звездите за любовния ви живот през идния месец:

Овен

Изглежда че октомври има няколко доста добри неща, свързани с любовния ви живот. На 4 октомври, управляващата ви планета Марс ще навлезе в сектор „Връзки“, което е добра предпоставка за решаване на каквито и да е проблеми с вашия партньор.

Моментът е подходящ за обсъждане на неща от миналото, както и възможност за приключване на стари спорове с половинката ви. Интимните ви отношения също ще претърпят промени, но всичко ще бъде в положителна посока.

Телец

Бъдете подготвени за възходи и падения в романтичния ви живот. Венера ще навлезе в сектор „Връзки“, което ще ви предложи сладки и запомнящи се моменти. Но те може и да не продължат дълго, затова не се привързвайте към хората твърде бързо.

Месец октомври ще изпита вашето търпение и трябва да бъдете готови за спорове с половинката си. Понякога дори може да стигнете и до радикални решения като това да прекратите връзката си, но не бързайте и си дайте малко време да преосмислите нещата.

Близнаци

С преминаването на Марс в сектор „Романтика“, Близнаците имат шанс да получат известна доза страст в живота си. Въпреки това, не се хвърляйте с пълни сили към този вятър на промяната, тъй като може да се окаже лъжлив.

Опитайте се да намерите позитивните и негативните черти на вашия бъдещ партньор и тогава да вземете решение дали си заслужава да се впускате в сериозна връзка. Мотото ви този месец трябва да бъде „Пазете енергията за важните неща в живота“.

Рак

Октомври предлага изключителна романтика за представителите на тази зодия. Ще имате набор от срещи, повечето от които може да се окажат само това. Прокрадва се обаче и възможност за нещо по-сериозно, ако се отпуснете и позволите на човека отсреща да ви опознае.

За тези, които все още търсят любовта, огледайте се около себе си. Може вашата сродна душа всеки момент да почука на вратата ви и да ви предложи това, което търсите. За обвързаните, октомври предлага позитивно развитие на връзката ви и щастливи дни.

Лъв

Може да се окажете в центъра на вниманието, но за първи път това няма да ви хареса. Хаосът ще се възцари както в личния, така и в професионалния ви живот. Трябва да се опитате да постигнете баланс поне в един от двата аспекта, защото в противен случай ще се сринете психически.

Забравете за моментната слава и се погрижете за партньора ви. Опитайте се да избягвате спорове, но ако все пак попаднете в тях, отстъпете крачка назад и оставете другия да „победи“. Не губете фокуса си и запомнете какво наистина е важно в живота.

Дева

Представителите на този знак трябва да бъдат готови за малко часове на откровение. Каквито и тайни да пазите от партньора си, намерете време, за да му ги споделите. Разбира се, не трябва да карате човека отсреща да се чувства виновен за това, че вие не сте му казали навреме нещата.

Подходете с разбиране към околните и прекарвайте повече време вкъщи. За връзката ви ще бъде добре, ако просто поседите с партньора си на тишина у дома и му посветите цялото си време.

Везни

Този месец ви предстои голяма промяна в любовния живот. Ако имате някакви тревоги или съмнения относно партньора ви, задължително проведете сериозен разговор с нея/него. Ще получите отговор на въпросите, които задавате, така че подгответе се за болезнена искреност.

Трябва да бъдете готови както за добри, така и за лоши моменти. Връзката ви ще варира между щастието и тъгата, но накрая всичко ще се нареди и ако сте достатъчно търпеливи, ще бъдете възнаградени щедро.

Скорпион

За вас предстоят доста интересни дни. Венера ще се премести във вашия знак на 8 октомври, което ще ви помогне да привлечете цялото внимание към себе си. Ще изпращате любовни вибрации към околните и това може да бъде усетено от обекта ви на желание.

За тези, които все още търсят любовта, октомври ще се окаже съдбовен. Ще намерите партньор, който да ви даде нужното внимание и обичта, която желаете. За обвързаните месецът ще е предпоставка да развиете отношенията си на по-високо ниво. Въпросът обаче е дали вие сте готови за това?

Стрелец

За съжаление, този месец ще ви предложи лека турболенция във вашите отношения. Ако през последните месеци сте чувствали огромна близост с партньора си, октомври е време за скандали и поява на проблеми, които може би не сте забелязвали досега.

Това ще ви накара да се съмнявате в собствените си способности, а по време на пълнолунието на 13 октомври, търпението ви и връзката ви ще бъдат подложени на огромна доза изпитание. Добрата новина е, че вие сте силен знак, който не се страхува от проблемите и накрая ще направите всичко възможно за щастлива развръзка.

Козирог

Козирозите трябва да бъдат готови за много емоции през този месец. Постоянно ще бъдете нащрек, тъй като социалният ви живот ще бъде изпълнен с множество дейности, които трябва да съчетавате с работата. Това ще вкара малко хаос в ежедневието ви, което ще ви изнерви допълнително.

Изберете си време, в което да починете малко от излизания и купони и обърнете внимание както на себе си, така и на своята половинка. За тези, които все още търсят правилния човек, октомври предлага срещи с много хора, сред които може да попаднете и на вашата половинка. Огледайте се добре и се представете в най-добрата си светлина.

Водолей

Любовният ви живот ще падне в жертва на професионалните ви ангажименти. Кариерата ще бъде поставена на първо място и ще отнеме цялото ви внимание, карайки вашата половинка да копнее за любов и отдаденост от ваша страна.

Ще се опитате да постигнете баланс между любовния, социалния и професионалния си живот, но това ще се окаже доста трудна задача. Ще ви се наложи да забравите за един от тях за известно време и да се фокусирате върху другите два.

Риби

Този месец ще принуди мечтателят във вас да се върне към реалността. Любовният ви живот ще пострада от сътресенията, които се случват в професионалния и финансовия аспект. Възможно е да прекарате няколко дни в спорове с партньора ви, но запомнете, че това не означава край на връзката.

Опитайте се да погледнете нещата от неговата гледна точка и ще разберете, че и той/тя има право. Направете компромиси, които ще удовлетворят и двете страни и ще ви дадат вълнуващо и сигурно бъдеще с вашата половинка.

tialoto.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници