УНИКАЛНО ВИДЕО Стоичков пее хит на сватбата на дъщерята на Наско и Илиана

УНИКАЛНО ВИДЕО Стоичков пее хит на сватбата на дъщерята на Наско и Илиана
A A+ A++ A

Христо Стоичков няма равен на терена заради прословутия си хъс. А той не е загубил от него и в живота, особено що се отнася до купони. Затова Ицо отново обра точките в социалните мрежи. Легендата си дойде в родината, за да уважи сватбата на една от щерките на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета. Тя се бракува за футболиста Георги Коруджиев, а церемонията бе пищна. Мястото на събитието бе резиденция "Бояна", където стотици ВИП-гости чуха на живо как Камата пее вечния хит на Емил Димитров - "Моя страна, моя България".

Стоичков видимо се раздава, а това логично кара хората да запеят с него. В това число и съпругата му - Марияна.

Клипът с певческия напън на Ицо е документиран и вижда бял свят благодарение на самата Илиана Раева. Тя го постна на стената си във Фейса, добавяйки описание. Ето какво пише Раева:

Споделям ви един клип от сватбата на дъщеря ми Виолета и сина ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му съпруга Марияна се падна “Моя страна, моя България”! Разбира се, много от гостите не издържаха и станаха да пеят с него. Беше уникално усещане.
Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България”е най-подходяща за моментното ми прекрасно състояние, че вече съм си у дома, в България...

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници