Военен блудства с щерка си, тегли порно от нейно име

Военен блудства с щерка си, тегли порно от нейно име
A A+ A++ A

Военен е блудствал с дъщеря си и е свалял порно с непълнолетни от компютъра на детето. Мъжът  беше задържан преди седмица заедно с още двама души, сваляли извращения с деца от мрежата, съобщава „Телеграф“.   

Зад решетките за педофилия миналия понеделник е бил прибран французин, който работи в колцентър в София. Антимафиотите от ГДБОП са арестували и двама мъже от столичните квартали „Люлин” и „Сухата река”.  

Военният първоначално бил разследван само за разпространение на филми. Той спял в една стая с жена си и детето. При задържането са оправдал, че не свалял той филмите, а дъщеря му.  

Заради подозрения, че може да е посягал и на момичето, което било на около 14 години, го качили на полиграфско изследване.  

Детекторът на лъжата го пречупил и заподозреният започнал да признава какво е правил.

Задържаният французин, който работел в колцентър, и другият българин – автомонтьор, също теглили и разпространявали порнография с деца.  

„В повечето случаи педофилите, които задържаме, се оправдават, че случайно са свалили видеата. Няма как, обаче, случайно да имаш толкова много филми на компютъра си“, коментира разследващ.  

Едно от предложенията на експерти е създаването на регистър, в който да бъдат включвани всички осъждани до момента за педофилия.  

Причината е, че част от тях дори след изтърпяване на наказанията си продължават да търсят професии или да се занимават с бизнес, който им осигурява бизнес с деца.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"