Роналдо се изповяда за Джорджина, за славата, за амбициите! Вярва само на 4 човека

Роналдо се изповяда за Джорджина, за славата, за амбициите! Вярва само на 4 човека
A A+ A++ A

Задушаващо ли е да си ти?“, пита Пиърс Морган. "Да си известен е скучно“, отговаря футболната легенда Кристиано Роналдо. 

Спортистът, който получава близо 530 хил. евро на седмица като играч на „Ювентус“ възхити зрителите със своето интервю за Морган. Въпреки славата, той се представи като един честен и земен човек. 

"Знаеш ли колко често извеждам децата си в парка? - пита Роналдо. - Нула.“

Футболистът признава, че в началото славата му харесвала – да е на първа страница на вестниците, да го дават по телевизията. Но след 15 години нещата не изглеждали толкова фантастично.

"Искам малко уединение, признава Кристиано. - През последните 10 години нямам никакво лично пространство. Ако отида в парка с децата си, хората започват да се обръщат и това притеснява момчетата ми. Приятелката ми също е нервна. Аз съм притеснен. Когато си сред хората, не можеш да си себе си. Скучно е. Искам отново да съм свободен.“

Роналдо споделя още, че може да вярва едва на четирима човека около себе си.

"Няма да кажа имена, защото не мисля, че ще е честно. Но да, имам 100% вяра само на 4 човека. Този живот е такъв“, категоричен е футболистът.

Макар Кристиано Роналдо често да е смятан за арогантен от футболните фенове, той е напълно искрен относно себе си. Признава, че е обсебен от мисълта за победа и вярва, че най-силният му помощник е ума му.

"Обсебен съм от това да побеждавам, да съм успешен. Работя за това. Само талантът не е достатъчен. Пристрастен съм към победата, към успеха. Не преследвам рекордите, те ме преследват“, заявява Роналдо. Той признава, че се притеснява дали сина му ще има същият устрем като него, след като още от малък е отглеждан сред толкова много лукс. Според Кристиано той „трябва да страда малко“, за да се появи същото желание за успех и у него.

"Ще го мотивирам, ще го побутвам и само мога да се надявам, и да се моля, че ще стане като мен“, казва футболиста.

Роналдо признава, че 2018 година била най-трудната в живота му, след като Кетрин Майорга го обвинява в изнасилване. Той продължава да отрича обвиненията.

"Те си играят с достойнството ти. Имаш жена, семейство, деца. Казах на майка си: "Успокой се. Познаваш сина си. Нищо няма да се случи. Но тя вече е възрастна. Беше трудно“, споделя Кристиано пред Пиърс Морган.

"Тя ми помогна толкова много. Разбира се, че съм влюбен!“, заявява Роналдо относно приятелката си Джорджина. Той разкри, че планира да се ожени за нея.

"Някой ден ще сме женени, да. Това е мечтата и на майка ми. Така че, един ден... Защо не?“, казва футболистът, цитиран от dnes.bg.

В интервюто Роналдо разказва за много неща от живота си – за своите 17 коли, които включват Бугати, Ферарита и Ролс Ройс, както и за една паметна вечер, с приятеля му Рикардо, в която се дегизирали с перуки „като рок звезди“, за да влязат в клуб в Мадрид.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »