Жена загина на Е-79, украинска кола се блъснала челно в нейната

Жена загина на Е-79, украинска кола се блъснала челно в нейната
Pixabay
A A+ A++ A

48-годишна жена загина при катастрофата тази сутрин на главен път Е-79 край Симитли, съобщава БГНЕС. При инцидента са се сблъскали два автомобила. ПТП-то е станало след Симитли в посока Кресненското дефиле. Сигналът за катастрофата е подаден около 9:10 часа.

Според свидетели лек автомобил БМВ с украинска регистрация, в който са пътували мъж и три деца, се е движил в посока Кресна. По неизяснени причини автомобилът рязко навлиза в насрещното платно и удря челно друг лек автомобил с благоевградска регистрация, в който е пътувала 48-годишна жена.

След удара лекият автомобил на жената е паднал в крайпътния скат. Водачката му е загинала на място. Тя е пътувала сама в колата.

30 минути след инцидента на място пристигна пожарна, наложи се да бъдат срязани ламарините, за да се извади тялото на загиналата.

Останалите участниците в катастрофата – мъжът, жена му и децата от украинското БМВ, са транспортирани и настанени в МБАЛ-Благоевград. По непотвърдена информация водачът е със счупен крак.

 4-годишно момче е със счупен глезен. Двамата му братя, и майка им – на 36 г., не са пострадали, но тъй като са чужди граждани, профилактично минават на скенер.

Засега не е ясно състоянието на бащата – водач на автомобила, на 39 г., който е закаран в частната болница в Благоевград.

Движението по главния път Е-79 се осъществява в една лента.

Инцидентът е станал на правия участък след Симитли срещу село Черниче. На място са изпратени линейки и полиция.

Разследването на инцидента продължава.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »