МВР: Има заподозрян за убийството в кв."Изток"

МВР: Има заподозрян за убийството в кв."Изток"
A A+ A++ A

Имаме заподозряни и задържани лица във връзка с убийство на 43-годишен мъж в столицата. Това каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов по време на изслушване в Комисията по вътрешен ред и сигурност. Става дума за тялото, открито в неделя в квартал "Изток", близо до КАТ.

"Беше открит трупът в София на починал млад мъж - 43-годишен. Доста жестоко убийство, с много използване на сила. За съжаление той още не е разкрит, но мисля, че работата, която се извършва и от това, което знаем до момента, ще се увенчае с успех. Имаме заподозрени лица, обявени за издирване лица, задържани, с които се работи", допълни още главният секретар на МВР, цитиран от "Фокус". Той прогнозира, че и този случай върви към разрешаване.

С дървен прът, подобен на тези, които държат изправени младите6 фиданки е умъртвен 43-годишният мъж, чийто труп беше открит на 1 септември сутринта в столичния кв. "Изток". "Оръжието" е било на местопрестъплението. Жертвата е била облечена в дрехи на строителен работник. Тялото е лежало до пейки в градинка съвсем близо до столичната Пътна полиция. Сигналът е подаден в 7,20 ч. от жена, след като 13-годишното й дете попаднало на трупа, докато разхождало кучето си. На място веднага са пристигнаха криминалисти.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »