Симеонов: Не е приятно от трета да станем четвърта ПГ, но беше неизбежно

Симеонов: Не е приятно от трета да станем четвърта ПГ, но беше неизбежно
A A+ A++ A

Постъпихме колегиално като изключихме от „Обединени патриоти“ хората, които не идваха на работа. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов след като депутатите от „Атака“ обявиха, че напускат „Обединени патриоти“, предаде ТОПНОВИНИ. „Не е приятно третата по големина парламентарна група- „Обединени патриоти“ да стане четвърта и то след ДПС. За съжаление, това беше неизбежно”, заяви Симеонов.

„Работихме добре с четиримата депутати от „Атака“, след като такова е тяхното решение, го приемаме. Нямаме право на позиция по този въпрос", посочи лидерът на НФСБ.

По повод определянето на завръщането му в парламента като позорно, Симеонов коментира: „За тях може и така да е, но всеки от нас е избран, за да бъде народен представител и да присъства на заседанията. Той изтъкна, че за него е важно дали групата се състои от 4-5 случайно избрани човека в залата или от 27, и не е редно да бъде упрекван за това.

„Тук сме, за да защитаваме интересите на избирателите си от патриотичния сектор и имаме задължения към тях. След като са ни избрали трябва да сме в залата“, каза още Валери Симеонов.

„„Обединени патриоти“ остават като група, наименование и коалиционен партньор, със своите особености, изисквания и претенции“, подчерта той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »