Целта на БСП на местните избори е да увеличи на 100% броя на кметовете си

Целта на БСП на местните избори е да увеличи на 100% броя на кметовете си
A A+ A++ A

Целта на БСП на предстоящите местни избори е да увеличи на 100 процента броя на кметовете си. Това заяви в Русе лидерът на БСП Корнелия Нинова, която пристигнна в града, за да присъства на областната конференция на партията. В Русе Нинова коментира и изказването на председателя на парламента Цвета Караянчева пред младежката организация на ГЕРБ, че цитирам: „призидентът Радев говори като беквокал на госпожа Нинова."

 

Корнелия Нинова-председател на председателят на Националния съвет на БСП: Когато госпожа Караянчева и господин Борисов, или който и да е от ГЕРБ, се яви на пряк мажоритарен избор през българския народ и спечели 2 милиона 63 хиляди и 32 гласа, тогава ще има морално право да коментира президента Радев, който събра толкова гласове. И тогава бих коментирала и аз. Сега е загуба на време.
Но нещо друго е по-важно от това изявление на госпожа Караянчева, което мен лично ме разтревожи. Казвам си го откровено. На тази среща бяха събрани младите хора от ГЕРБ. Те бяха „нахъсвани" за кампанията с говорене срещу президента, с говорене срещу лидера на опозицията, с една агресия и омраза към политическия опонент. А на мен ми се струва, че е важно да отговорим на въпроса: Какво младо поколение ние искаме? Не може по този начин на си „нахъсваш" младите хора и нито дума за младежка политика, за безработица, за помощ за млади семейства, за деца. И затова искам да се обърна и към тези млади хора от ГЕРБ: Вие сте избрали ГЕРБ, вие сте свободни хора - това е ваше право, но мислете за проблемите на вашето поколение.
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »