Фандъкова мисли до другата седмица дали ще се кандидатира за кмет

Фандъкова мисли до другата седмица дали ще се кандидатира за кмет
A A+ A++ A

"През следващата седмица кметът на София Йорданка Фандъкова ще обяви дали ще се кандидатира за нов мандат. Това каза тя по време на проверка на ремонта на бул. "Асен Йорданов" в столичния кв. "Дружба", предаде БТА.

"Сега се извършва рехабилитация на бул. "Асен Йорданов" от бул. "Проф. Цв. Лазаров" до бул. "Христофор Колумб" и на ул. "Искърско шосе" от бул. "Христофор Колумб" до ул. "Димитър Пешев". Общата площ на реконструкцията на двата булеварда е 3 км. В участъка ще бъде подменена цялата подземна инфраструктура, ще има ново улично осветление, ще бъдат изградени тротоари и велоалея", каза кметът.

По думите й ремонтът на обекта е тежък, в хода на работата се е появил проблем с канализацията, което е забавило работата. Наложило се е да се мобилизират допълнително експлоатационните дружества. Установено е, че изпълнителите са успели да наваксат забавянето и в момента ремонтът се движи в необходимите срокове, посочи столичният кмет. Тя съобщи, че в края на октомври строителните дейности трябва да приключат, а в началото на ноември движението трябва да бъде изцяло възстановено по протежението на тези 3 км от двата булеварда.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"