Учителят на Аря Старк от „Игра на Тронове“ ще бъде гост на Aniventure Comic Con 2019!

Учителят на Аря Старк от „Игра на Тронове“ ще бъде гост на  Aniventure Comic Con 2019!
A A+ A++ A

Ненадминатият фехтовач, първият меч на Браавос и авторът на вече култовата реплика “What do we say to the God of Death?” в най-нашумялата продукция на HBO „Игра на Тронове“, идва на Aniventure Comic Con! Към фестивала на 14 и 15 септември се присъединява и косплей звезда от Италия, обединилa до прецизност изкуството и грима в едно. Комикс зоната в Интер Експо Център също увеличава площта си с участието на популярните български интернет герои Just Spas, Tony Pateto и Neda Malcheva.

Феновете на популярния сериал „Игра на тронове“ ще посрещнат Syrio Forel - майсторът на фехтовката, обучил Аря Старк как умело да върти меча в стила на Браавос, така нареченият Water Dance. Във филма Нед Старк го представя като „учителя на Аря по танци“, но всъщност го наема, за да тренира с дъщеря му без да подозира, че тя ще се превърне в грациозен убиец. Почти десетилетие по- късно, нейното острие ще бъде единственото, пронизало Краля на нощта. На 15 септември, по време на Aniventure Cоmic Con, Syrio Forel ще има собствен 60- минутен Sword Fighting Workshop: The Water Dance в LARP зоната на фестивала, като местата за него са ограничени до само 20. Специалните билети за това изживяване тръгват в продажба от 07.08.2019 в 10:00 часа. Всички желаещи могат да вземат автограф или да се снимат с актьора в специалната Meet&Greet зона и в двата дни на фестивала. Syrio ще се включи и в панел на главната сцена, където всеки желаещ ще може да му зададе въпрос. Освен актьора, София ще посрещне и поредната косплей звезда на Aniventure Comic Con. Manuel D’Andrea е от Италия и като типичен италианец е увлечен по модата и я превръща в начин на живот.

Получава куп признания в сферата на изобразителното изкуство, графичните изкуства, шивачеството, декорацията и постпродукцията. През 2011 г. открива умението си да създава костюми и изработва първия си косплей – Едуард Ножиците. През 2012 г. печели италианския шампионат по косплей, което го отвежда в Япония, както и Eurocosplay, който го изстрелва на лондонската сцена. Освен талантлив дизайнер, Manuel е и изкусен гримьор. Превъплъщенията му през годините будят непрекъснато удивление в социалните мрежи. Сред най-добрите трансформации са Лейди Гага в American Horror Story, Еди Редмейн в „Момичето от Дания“, Лудият шапкар от „Алиса в страната на чудесата“. Manuel D’Andrea ще бъде част от журито на най-голямото косплей ревю по време на Aniventure Comic Con, заедно с Narga and Aoki Cosplay и Enji Night.

Организаторите анонсираха и някои от най-популярните уеб комикс художници у нас, които ще имат собствен щанд по време на фестивала. Любимият кисел заек Just Spas и неговият другар Tony Pateto имат специални изненади за почитателите си. Редом с тях застава и любимата героиня на всички български мами – Neda Malcheva. Всички, които желаят да се срещнат с тях, могат да го направят и в двата дни на Aniventure Comic Con в зала 4, където ще имат и собствени панели на сцената на Coca-Cola. Сред звездите, обявени до момента, са актьорите Natalia Tena („Хари Потър“/ „Игра на Тронове“), Devon Murray („Хари Потър“), Sam Jones („Флаш Гордън“); комикс художници, работили за Marvel и DC Comics Scott Hanna, Jim Calafiore, Tom Raney и Will Simpson – известен със скиците си за „Игра на Тронове“, както и създаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката врана.

Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay конкурсите, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League, както и имената на популярни български влогъри и актьори. Билети на цени от 25 до 40 лв. във верига бензиностанции OMV, билетен център НДК и на Eventim.bg Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на редовните билети са с 50% отстъпка. За повече информация: www.comiccon.bg  и www.aniventure.net 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"