"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" - сблъсъкът на титаните започна с рекорден премиерен уикенд

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" - сблъсъкът на титаните започна с рекорден премиерен уикенд
A A+ A++ A

Заявката за зрелищен екшън, скорост и адреналин, не само бе оправдана, но и многократно надмина всички очаквания заради безкрайно вълнуващия си характер и нов зарад, с който провокира зрителите. Доказателство за това е изключително успешният премиерен уикенд на Бързи и яростни: Хобс и Шоу по кината у нас, който го изстреля на върха.

В типичния стил на главните си герои, които помитат всички и всичко по пътя си, продукцията се изкачи на стълбата на рекордите и се превърна във филма, отбелязал най-големия дебютен уикенд за месец август на всички времена с повече от 45 хил. зрители и боксофис от над 535 хил. лева заедно с предпремиерните прожекции. В световен мащаб Бързи и яростни: Хобс и Шоу също се представя повече от впечатляващо с натрупан до момента боксофис от над $180 млн. Съвсем достойно последното екшън произведение на иновативния режисьор Дейвид Лийч зае мястото си сред най-големите заглавия на 2019 година. Бързи и яростни: Хобс и Шоу е първият самостоятелен филм от поредицата, който успя да съхрани неподражаемия характер на Бързи и яростни, но и да изведе чисто нов любопитен сюжет, който да разкаже историята на бурните отношения на тайните агенти Люк Хобс и Декард Шоу.

Продукцията събра на едно място звездите Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън, Ванеса Кърби, Идрис Елба, Еиза Гонзалес и прекрасната Хелън Мирън. А те го превърнахав безкомпромисна продукция, която провокира искрено напрежение до последната сцена! Ако още не сте се разходили по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа, заповядайте в кината, където Бързи и яростни: Хобс и Шоу ви очакват на 3D, IMAX 3D и 4DX!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »