Този септември Дивна ще покаже на "Загубеният йети" пътя към дома

Този септември Дивна ще покаже на "Загубеният йети" пътя към дома
A A+ A++ A

Краят на лятото винаги навява малко тъга за повечето от нас. Искаме то да продължи и есента да се забави още. Този септември обаче ще е различен, защото създателите на една от най- успешните филмови поредици Как да си дресираш дракон са ни подготвили много приятна изненада - новата великолепна анимaция Загубеният йети. А през шеметното пътешествие на магическото създание ще ни преведе очарователната Дивна, която влиза в ролята на главната героиня във филма – Ий.

Приключенската продукция разказва за приятелството, за смелостта и търсенето на пътя…към вкъщи и към доброто. Именно към този трогателен разказ, изпълнен с вълшебства и препятствия, се присъединява талантливата изпълнителка Дивна. Макар че вече се е докосвала до света на дублажа, младата певица за първи път приема предизвикателството да озвучи главна роля и тази нова посока я изпълва с ново, уникално вдъхновение. „Много съм щастлива, че това ми се случва и, че озвучавам именно Йи. Ние много си приличаме и това най-много ми помага да вляза в образа и да го направя максимално автентичен.

Тя постоянно преоткрива себе си и търси красотата във всичко. Аз също се старая да съм такава. Преживявам тази роля и искрено вярвам, че този филм ще остави страхотно послание за всички.“, споделя Дивна по повод на новото си артистично амплоа. Ий заедно с щурите си приятели Джин и Пенг, ще трябва да преодолее всички трудности по пътя към снежните Хималаи.

Там са родителите на Загубеният йети, който случайно попада на покрива на Йи и единственото, което иска, е да се върне на мястото, към което принадлежи. Ще се справят ли с нелеката задача? Ще успеят ли да изпреварят властния д-р Бърниш, който иска първи да докопа магическото създание, и какво ще им струва това, ще разберем този септември! Кое е по-трудно за покоряване – най-високият връх в света или победата над собствените си страхове? Ще отведат ли Йи, Джин и Пенг Загубеният йети до дома му или ще попадне в лапите на д-р Бърниш?

Ще разберем на 27 септември в кината на 2D и 3D заедно с Дивна и Загубеният йети.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »