Силен трафик в Гърция преди парламентарните избори утре

Силен трафик в Гърция преди парламентарните избори утре
A A+ A++ A

Преди утрешните парламентарни избори в Гърция се отчита силен трафик. Засилено е полицейското присъствие по пътищата и без колебание се налагат сериозни глоби за нарушителите.

Тол таксите са премахнати до 19 ч. Облекчението е само за гръцки граждани, които пътуват, за да гласуват на предсрочни парламентарни избори. До вота се стигна след загубата на управляващата партия СИРИЗА на последните европейски избори. Опашки от избиратели имаше още в първите часове.

С извънредни екипи по контрол на трафика пътната полиция осигурява по-бързо движение на автомобилите. Заедно с милионите туристи, които са в Гърция на почивка, масово пътуват и гърците за участие в изборите утре. В натоварените участъци има забрана за движение на товарни автомобили.

Градовете са почти празни, но внимавайте къде паркирате, предупреждават от полицията, защото има силна охрана на изборните секции.

Зачестиха случаите на свалени номера и глоби за неправилно паркиране по гръцките острови.

В посока от Александруполис до Солун се извършват масови проверки на пътуващите в автомобилите, за да не превозват нелегални мигранти.

По нареждане на Министерството по транспорта утре се премахват тол таксите по магистралите, но само за гръцки граждани, които пътуват, за да гласуват.

 

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"