Максим Бехар със световна бизнес награда

Максим Бехар със световна бизнес награда
От началото на 2012 г., освен водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., Бехар управлява и чешкия офис на световната корпорация Hill+Knowlton Strategies. Снимка: M3 Communications Group, Inc
A A+ A++ A

Максим Бехар е носител на отличие за „Изпълнителен директор на годината" в категория „Маркетинг и PR" на Stevie Awards 2012.

Той получава тази награда в състезание с повече от 180 директори на големи компании от целия свят.

От началото на 2012 г., освен водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., Бехар управлява и чешкия офис на световната корпорация Hill+Knowlton Strategies.

Наградите Stevie са част от единствената глобална бизнес програма, целяща да отличи и промотира най-добрите компании и бизнес практики в света.

„Тази награда доказва, че бизнесът в България се управлява и развива на световно ниво. Спечелването й за втора поредна година означава, че PR бизнесът много бързо се адаптира към динамично променящите се бизнес условия. През 2012 г. M3 Communications Group, Inc. остава лидер в това отношение, но сега това е и признание за цялата група Hill+Knowlton Strategies", коментира Максим Бехар.

Максим Бехар получава наградата за CEO на годината за втори пореден път. Първата той получи лично миналата година на бляскава галавечеря в Абу Даби, където и управляваната от него PR компания бе удостоена за „PR агенция на годината за Европа".

„Изпълнителен директор на годината" е признание за лидери, които имат значителен принос за техните организации и които са пример за все по-стратегическа роля в развитието на PR и съвременния бизнес.

За наградите на М3 Communications Group, Inc. можете да прочетете на:

http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2648_21074.cfm

http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20484.cfm.

Българската PR компания M3 Communications Group, Inc. е партньор на най-голямата в света компания за PR Hill & Knowlton, част от WPP Group PLC.

M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.

Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е широко признат като експерт по комуникации и журналистика. Той е творческа и идейна личност с влияние в българския политически и бизнес живот.

Наградите Stevie Awards са разделени в четири програми: „Американски бизнес награди", „Международни бизнес награди", „Stevie Awards за жени в бизнеса" и „Stevie Awards за обслужване на клиенти и продажби". Отличавайки организации от всички видове и размери и  хората, които стоят зад тях, наградите Stevies признават изключителните постижения на работното място в световен мащаб. Научете повече за Stevie Awards в www.stevieawards.com.

ТАЗИ СТАТИЯ НА АНГЛИЙСКИ

#Максим Бехар #Stevie Awards #Hill+Knowlton Strategies #M3 Communications Group #PR #бизнесмен #изпълнителен директор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"