Български застраховател замесен в измама с футболна следа в Италия

Български застраховател замесен в измама с футболна следа в Италия
Pixabay
A A+ A++ A

Във връзка с тиражираната в медийното пространство информация относно застрахователната измама с италианския футболен клуб „Палермо“, от застрахователната компсния „Лев Инс“ разпространиха официалното становище на компанията:

В началото на 2018 г., с цел превенция и защита на своите клиенти, ЗК „Лев Инс“ откри свои представителства в няколко държави, включително и Италия. Целта на тези партньорства е да се окаже юридическа и медицинска помощ, както и цялостно съдействие на нашите клиенти.

Преди по-малко от 24 часа, представителството на ЗК „Лев Инс“ в Италия, чрез отдела си за корпоративна сигурност, първо е узнало за замесването на името на компанията в застрахователна измама, свързана с футболен клуб „Палермо“.

След установането на брокера, който няма никакви отношения с агенцията ни и респективно компанията, осъществил злоупотребата на стойност 45 000 евро, от представителстовто ни в Италия се свързаха с мениджмънта на футболния отбор и ги уведомиха официално чрез сертифицирано писмо, че са станали жертва на застрахователна измама.

По молба на клуба към ЗК „Лев Инс“-Италия днес е постъпило запитване да се направи оценка на риска и съответно да съдейства за решаване на казуса. Към момента и двете страни са сезирали прокуратурата и компетентните власти.

ЗК „Лев Инс“ се ангажира да съдейства на футболния клуб „Палермо“ , за да успее да гарантират финансовото си състояние и да получи право да участват в Серия „Б“, след като в края на миналия сезон бяха отстранени от италианската втора дивизия, заради паричните си проблеми.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"