Задържаха трима наркодилъри в Търговище

Задържаха трима наркодилъри в Търговище
A A+ A++ A

Трима мъже са задържани в Търговище за притежание и разпространение на наркотици, след специализирана полицейска операция във вторник. Иззети са наркотични вещества. Образувани са досъдебно и бързо полицейско производство, съобщават от ОД на МВР.

При проверка на автомобил на главния път София-Варна е установено, че 25-годишният водач държи 2,85 грама бяло кристално вещество - метамфетамин. У него е намерена и 0,297 грама марихуана.

В жилището в Търговище на пътувал в същата кола 26-годишен мъж от Омуртаг са намерени и иззети два грама метамфетамин и нерегистриран газов пистолет.

Двамата са задържани за срок до 24 часа. Те са известни на полицията, осъждани са, допълниха за БТА. Установено е още, че шофьорът управлявал след употреба на наркотични вещества или техни аналози. Образувано е бързо полицейско производство.

Вчера на улица в Търговище е установено, че 38-годишен мъж от града държи у себе си 98 зелени на цвят таблетки, които при полевия наркотест са реагирали на наркотичното вещество "екстази". В дома му са открити и иззети 31 таблетки екстази, 0,5 грама амфетамин и 260 грама марихуана. Мъжът е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

По време на полицейската операция са проверени 12 автомобила, 22 души и две жилища, уточняват от ОД на МВР.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »