Hertz/Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти

Hertz/Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти
A A+ A++ A

Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz/Аутотехника. Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова изпълни с обаяние сцената на Hertz.

„Бихме искали да благодарим на всички, че за трета поредна година празнуваме нашето партньорство, щастливи сме, че именно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz смело може да заявим, че сме тук, за да ви отведем там, където пожелаете, затова мечтайте смело, изискавайте от нас, ние сме тук, за да отговорим на Вашите очаквания. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с годините опит и неуморен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга“, приветства гостите на събитието Елена Калабакова – маркетинг мениджър на Hertz/Аутотехника.

За мениджмънта на компанията всеки един ползвател на услугата е важен. Ние дълбоко вярваме, че дълготрайните бизнес отношения се градят преди всичко на междуличностното доверие и усещане за сигурност.

„Здравейте, Бих искал да поздравя лично всеки един от Вас и да Ви благодаря, че толкова специални хора като Вас уважиха нашето събитие. За трета поредна година правим това събитие, за да изразим нашата дълбока признателност към всички наши лоялни клиенти и партньори.

Искам да напомня, че това е различно парти, което е не само за мениджърският състав, а преди всичко за потребителите на услугата, които имат преки впечатления и контакт с Hertz и предлаганата услуга. Искам да акцентирам върху няколко ключови събития от последната година

• Аутотехника ООД стана част от глобално стратегическо споразумение с Alphabet, компания,

която присъства в 28 страни по света и е една от най-големите международни лизингови компании с контролиран автопарк от около 700 000 автомобила.

• Сключихме споразумение с международна компания за цялостно обучение, създаване на трайни и успешни умения за продажби и удовлетвореност

• Успешно затвърдихме позицията си на водещ доставчик на услуги по рент-а-кар и оперативен лизинг, като към края на годината компанията ще контролира автопарк от близо 3000 автомобила спрямо 1500 през 2011 година

• Амбициозните ни планове за тази година са да закупим над 900 нови автомобила и стартираме процедура по изграждането на нов логистичен и бизнес център.

Обещаваме да бъдем все така отговорни към Вас нашите клиенти, като се стремим да подобряваме ежедневно нашата способност да задоволяваме Вашите нужди.

Благодаря Ви, че понякога се отнасяте снизходително към дребните грешки и пропуски които допускаме и продължаваме заедно напред, затова че със своята лоялност и подкрепа позволиха за пореден път Херц да е сред лидерите на пазара.

Благодарим за това, че сте част от голямото семейство на Херц“, каза Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Финансовите резултати на Hertz/ Аутотехника са забележителни, като компанията многократно е отличавана с престижни награди и грамоти.

„Имаме ръст от 38 % по EBITDA 2018 спрямо 2017, респективно 18 000 000 спрямо 13 000 000 за 2017. Към 2018 балансовата стойност на контролираните превозни средства нараства с 14 % - от 34 000 000 за 2017 на 39 000 000 за 2018 Със 17% нарастват общо активите на компанията без земя – от 41 000 000 за 2017 на 48 000 000 за 2018. Нарастналият обем инвестиции и обороти е финансиран изцяло със наши собствени средства генерирани от дейността на компанията”, заяви от своя страна Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. Фирмата е официален представител освен на бранда Hertz, така и на още 3 (три) американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly и официален представител на SEAT - автомобили, резервни части и аксесоари.

Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили - от краткосрочен Leisure / Business ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем / оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Херц рент-а-кар в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в 6 държави в Европа освен в Гърция – България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и управлява флийт от над 35 000 пътни превозни средства.

Vassilakis Group включва и авиокомпаниите Aegean Airlines и Olympic Air.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"