Брад Пит поздрави Дженифър Анистън за годежа й

Брад Пит поздрави Дженифър Анистън за годежа й
43-годишната Дженифър Анистън и 41-годишният Джъстин Теру са заедно повече от година и през февруари се появиха заедно в комедията Wanderlust. Снимка: imnotobsessed.com
A A+ A++ A

Бившият съпруг на Дженифър Анистън Брад Пит я поздравил за годежа й, съобщи запознат източник.

„Брад бързо се обади на Джен, за да й каже колко е щастлив, че ще се омъжва. Той попита на шега дали трябва „да си запази този ден" и двамата се смяха, но й каза съвсем сериозно, че наистина е много щастлив за нея и Джъстин. Брад й пожела късмет и й каза, че се надява да бъдат много щастливи заедно," разкри източникът, цитиран от БГНЕС.

Брад също ще се ожени в идните седмици за приятелката си Анджелина Джоли, с която започна връзката си малко след като се раздели с Дженифър.

„Брад и Анджелина ще се оженят в идните няколко седмици и Дженифър му пожела всичко най-хубаво за сватбата му," разкри още запознатият.

Дженифър Анистън и Брад Пит не си говорят често, но майка му Джейн може да бъде поканена на сватбата на Анистън, тъй като двете останали приятелки след раздялата.

„Брад и Джен не говорят често, тъй като и двамата продължиха напред с живота си. Джен все още говори с майка му Джейн, така че в Холивуд се носят слухове, че тя ще се появи на сватбата. Но работата по списъка с гостите дори още не е започнала, така че е много рано да се каже със сигурност," допълва източникът.

#Дженифър Анистън #Брад Пит #Джъстин Теру #сватба #Анджелина Джоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »