От този петък оставаме "Сами вкъщи 2"!

От този петък оставаме "Сами вкъщи 2"!
A A+ A++ A

Готови ли сте за нови и неочаквани лудории? Може би няма как да сте подготвени докрай, но гарантираме неприлична порция смях и очарование при срещата с незабравимите герои от Сами вкъщи 2. Филмът е продължение на блокбъстъра от 2016 година, който буквално взриви кината по света и у нас и разказа безкрайно готината история на Макс, Клои и останалите симпатяги от бандата.

Привидно те са най-обикновени домашни любимци, които съжителстват в мир и разбирателство със своите стопани и се вълнуват от така прекрасните ежедневни разходки, вкусна храна и всякакви игри. Всъщност обаче, те имат свой дълбок емоционален живот, чувства и мечти.

Техният свят излиза далеч извън рамките на традиционните животински привички и стига до необятните предели на супергеройството, смелите подвизи и щури купони до зори! Как обаче ще се измъкнат от всички каши, които забъркват и колко точно лафове ще излязат от продължението на хитовата анимация, ще разберем този петък. Основателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли продуцират продължението на комедията с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е продължение или базиран на съществуваща марка или медия. Като сценарист на Сами вкъщи 2 се завръща Брайън Линч (Миньоните), а режисьор отново е Крис Рено (Аз проклетникът, Лоракс).

Орлин Павлов отново „влиза в лапите“ на ексцентричния териер Макс и ни кани заедно да се забавляваме със Сами вкъщи 2 oт този петък само в кината на 2D, 3D и 4DX .

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?