Floret Restaurant and Bar става на 1 година!

Floret Restaurant and Bar става на 1 година!
A A+ A++ A

Година след отварянето си, Floret Restaurant and Bar отпразнува повода в присъствието на медии, лоялни гости и разбира се, талантливия екип от професионалисти. Тортата разряза г-н Анджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се грижиха група Акустик Адикт.

С бързи темпове Floret се превърна в една от най-предпочитаните локации за всеки повод – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима семейна вечеря, отпускащо питие след работа или коктейли с приятели. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, Floret привлича както местни, така и чуждестранни гости, които се радват на разнообразното меню, авторските напитки и уютната атмосфера.

Ястията на Floret са вдъхновени от класически международни рецепти, пречупени през призмата на българските кулинарни традиции, така че да задоволят и най-капризния вкус. Наред с приятната обстановка, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret заради ежеседмичните музикални вечери с изпълнения на живо на класически китари и роял. Наскоро Floret въведе и уникален по рода си „а-ла-карт“ брънч – всяка събота и неделя между 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч предложения, както и на специално създадени алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.

Само година след отварянето си, Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, така и за отбелязването на лични поводи. “Нашата лоялна програма VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза популярност и превърна Floret в едно от предпочитаните места за хранене не само на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци.

Комбинирайки различни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме максимално достъпни както за местните, така и за чуждестранните гости, като винаги предоставяме най-висок стандарт на обслужване.“ – казва г-н Зукала.

Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня сред чуждестранните гости, използвайки местни сезонни продукти и подправки, и спазвайки българските традиции и обичаи както в приготвянето на храната, така и в създаването на коктейлите. В допълнение, гостите могат да се насладят на различно обедно меню всяка седмица, с преплитащи се нюанси от международната и българска кулинарни традиции, както и на специални предложения и пакети за Коледа, Великден и други любими празници.

Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите вкусове на Floret Restaurant and Bar – изживяване, което няма да забравите!

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »