Борисов: Догодина възстановяваме програмата за саниране

Борисов: Догодина възстановяваме програмата за саниране
A A+ A++ A

"Явно трябва да се спре нещо, за да видите колко е добре. Всички училища и детски градини са санирани. Стадионът им е факт, така че това сме го направили. От догодина се възстановява програмата за саниране, сега търсят модел", заяви премиерът Бойко Борисов в Пазарджик.

"Индустриализацията, която е факт, изисква и обходи за градовете. На 10 секунди минават тирове. Заслужава ли го Пазарджик - не. Затова ще им помогнем да направят обход", каза още той.

След напускането на завод "Костал", чието разширение откриха днес, премиерът и кметът на Пазарджик Тодор Попов потеглиха със служебна кола, която Бойко Борисов управлява сам, към околовръстното шосе. С тях пътува и вицепремиерът Томислав Дончев.

"Събираме пари от данъците на всички, а ремонтираме апартаментите и блоковете на малцина. Имаме подобни планове да продължим, но по друг начин", заяви вицепремиерът Томислав Дончев относно санирането.

"Ще направим проекта за околовръстното и ще го дадем до края на лятото. Другата седмица правим първа копка за реновацията на стадиона с помощ от държавата", каза кметът на града.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"