Жена роди близнаци на 55

Жена роди близнаци на 55
A A+ A++ A

Бринда става майка на близнаци за първи път на 55 години, десет години след като е навлязла в менопаузата.

През целия си живот жената мечтае за деца, а те така и не идват, и не идват. На 45 години неочаквано рано навлиза в менопауза и тогава тотално губи надежда, че ще стане майка.

Бринда и съпругът й се решават на крайната стъпка – да посетят известна клиника в Хентай, Индия. Изненадващо научават, че проблемът с фертилността не е в Бринда, а в нейния съпруг. Оказва се, че той има бавни сперматозоиди и това е причината да не могат да имат деца през последните 30 години. Лекарите обаче окуражават семейството. Казват им, че с подходяща хормонална стимулация и терапия те все още имат шанса да станат щастливи родители.

Оказват се прави. След лечението, на Бринда е направено успешно ин витро. Цялата бременност е следена стъпка по стъпка заради безбройните рискови фактори. Бринда има диабет и високо кръвно и лекарите следят състоянието й постоянно. Все пак всичко завършва добре.

Днес Бринда е майка на две напълно здрави момченца. Тя и съпругът й се радват на щастието да бъдат родители и да се грижат за своите синове. Бринда е една от най-старите майки, родили близнаци. Тя обаче е и един от случаите, който доказва, че мечтите се сбъдват, рано или късно.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »