Верижна катастрофа е станала на АМ“Тракия“ край Пазарджик

Верижна катастрофа е станала на АМ“Тракия“ край Пазарджик
A A+ A++ A

Верижна катастрофа е станала на 92-ия километър на автомагистрала“ Тракия“ в района на Пазарджик, като сигналът за инцидента е бил подаден в местната полиция в сряда около 16,30 ч., но за него говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мирослав Стоянов съобщи днес.

Сблъсъкът е регистриран на метри от разклона за Панагюрище на аутобана, където 21-годишният М.Й. от Етрополе с лек автомобил „Опел“ застигнал и се блъснал последователно във „Фолксваген“ с водач Д.С.- 28г. от пловдивското село Царацово и в товарен автомобил „Скания“ с ремарке и управляван от румънски гражданин.

В резултат на удара в тях се блъснал и „Шевролет“ , зад волана на който бил пловдивчанинът Й.П.- 45г. За радост в резултат на верижната катастрофа няма тежко пострадали хора. Нанесени са материални щети по автомобилите. Заради огромния трафик снощи и ограниченото движение само в аварийната лента се наложи регулиране на движението от служители на „Пътна полиция“, докато екипи на „Спешна помощ“ и пожарната бяха на мястото на сблъсъка.

Трима от ранените са били откарани в пазарджишката болница за преглед, но травмите не са сериозни, твърдят от здравното заведение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"