Дани Бойл прави филм за откриващата церемония на Игрите в Лондон

Дани Бойл прави филм за откриващата церемония на Игрите в Лондон
Режисьорът работи по филм, който да помогне на почитателите да разберат какво се е въртяло в ума му, докато планирал номерата за Индустриалната революция. Снимка: bbc.co.uk
A A+ A++ A

Режисьорът Дани Бойл, който сътвори зрелищната церемония по откриването на Тридесетата олимпиада в Лондон, се надява да разясни концепцията си за шоуто в нов филм.

В момента той работи по дългометражна версия на колоритното си шоу, която ще помогне на почитателите да разберат какво се е въртяло в ума му, докато е планирал номерата за индустриалната революция и Британската национална здравна служба, предаде БГНЕС.

Британският вестник „Гардиън" пише, че в лентата Дани Бойл ще прибави още сцени от класически филми, които заради ограниченото време не успя да покаже на откриването на Олимпийските игри.

Церемонията, наречена „Островът на чудесата", която включваше епизоди с Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, Кенет Брана от филма „Кралицата" и футболиста Дейвид Бекъм, не получи ласкави оценки от някои критици, които я определиха като доста смущаваща.

#Лондон 2012 #Дани Бойл #церемония #Олимпиада #Олимпиадата в Лондон #Даниел Крейг #Дейвид Бекъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »